Нумеролог за 2020 година: Време на страхове, конфликти и бедствия

Прогноза за новата година направи Милена Иванова
Обновена: 6 яну 2020 13:11 | 6 яну 2020 11:58, Ния Христова
32

Какво означават знаците, символиката на числата и двойките, които са заредени в годината? Нумерологът Милена Иванова коментира значението и тайните на числата в ефира на Bulgaria ON AIR.

"От нумерологичния запис на годината - 2020, който редуцирано прави 4, става ясно, че годината ще е наистина бурна. Четворката се свързва с квадрата. Ще се възбудят неприятни събития и страсти в хората", сподели тя в ефира на "България сутрин".

Четворката е знак за негативни емоции и конфликти. Може да предизвика големи сътресения и бедствия.

"Такива години ни се дават, за да отработваме кармичните си програми и да се справяме с неща от миналото, за да можем да имаме едно по-добро бъдеще", коментира нумерологът.

В Китай хората имат страх от четворки или тетрафобия. Тетра означава смърт и страх. Според китайския календар материална година е година с път на живота 8. Очакванията са за година с материален характер.

Още по темата

"Най-добра година ще имат хора родени на първово число, на 10-о, на 19-о, на 5-и, 14-и и 23-и. За тези хора предстоят изключително добри периоди, много новости, промени и възможности за рестартиране на живота", сподели още Иванова.

Според нумероложката годината няма да е приятна, но всеки човек ще е преживее по различен начин спрямо нумерологичната си карта.

Спецификата на годината е 6, 7, 8, като се редуцират тези цифри правят 3. Тройката дава шанс нещата да се подобрят след като са се объркали.

"Няма да има много сватби тази година. Повторяемост на числата в никакъв случай не гарантира, че датата е подходяща", каза нумероложката.

Иванова препоръчва да се търсят нечетните цифри. Числа като 1, 3, 5, 7 ще бъдат по-успешни.

Нумерологичната консултация протича в рамките на един час. Повече от това не може, защото човешкото съзнание блокира и няма капацитет да възприеме повече. Нужно е да се направят 3-4 консултации, за да може човек да придобие някаква представа.

"В областта на спорта е твърде възможно да има добри успехи. В това отношение прогнозите са добри", разкри Иванова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото повече притеснения насаждат толкова повече кликове и пак да се връщаш да ги четеш защото са предизвикали емоция.. ако спрем да ги четем ще измислят нещо крайно за да се опитат да ни върнат.. и така с негативност като основен механизъм пресата си съществува откакто е създадена
25
0
 
45
 
! Отговори
алоууу преди 4 години
Колко глупост на едно място! Айде холан, смени плочата, *** нумерокуроложке!
24
0
 
42
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
иначе:-"Време на конфликти,страхове и бедствия" ИМА ОТКАКТО СВЯТ СВЕТУВА!!..Справка?..-Ами Летописите,естествено..
23
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Па баба Ванга си променила предишното предсказание за Америка.Значи това, че Обамата ще е последния президент не било баш така.Сега баба Ванга казала, че Америка ще рухне при конфликт с Иран, понеже и онова за Сирия не било баш така.
22
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
един *** народ беееее беееее който още вярва в числа и звезди хахахахаХората на Луната ще отидат а тук ви разправят как е фазата на Нептун и Водолей и трябва да пускате тото в СрядаДържава цирк, народ стадо
21
0
 
41
 
! Отговори
ShaMana преди 4 години
не трябва да си нумеролог за да предскажеш това ами климатолог
20
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре, да приемем, че казва там нещо вярно. Само някой да ми обясни, как 2020 се свързва с числата 6,7 и 8? Хайде, за 6 и 8 с малко повече въображение можем да ги докараме, ама 7? И нечетни числа да са по щастливи, като имаме 20 20 изцяло две четни числя, откъдето и да ги погледнеш и завъртиш. Бе, чудна работа.
19
2
 
44
 
! Отговори
+++ преди 4 години
Аман от негативизъм и мрънкане.Пуснеш телевизора,ако нищо лошо за момента няма в България, изкопават някоя канибалска новина от някъде и почват да дъвчат едно и също 10 дни.Журналисти,нумеролози,астролози и тн.шарлатани ще се претрепат да пророкуват от лошо по лошо само повтарят бедствия,болести и войни.Аман от измамници, пишман пророци и драксачи.
18
2
 
44
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
да ви кажа нещо за така наречената "Нумерология":-Във Вселената НЯМА ЧИСЛА!!!!!..Те са свързани САМО С НАС,защото .."Дните ни са преброени".Вселената се движи от СЪСТОЯНИЯ И ВЛИЯНИЯ,Тя е ВЕЧНА и при нея "числата" просто НЯМАТ никакъв смисъл!..Но,"бизниса си е бизнис"...Нищо лично!
17
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Под "нумеролог" да се чете "шарлатанин".
16
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютно всяка година, все едно и също, ако не са нумеролози ще са еколози, уфолози или някакви други лози. Все бедствия, края на света, загуби и какво ли още не. Кам пък един не каза, ей така, че ще е хубава година, ще има спокойствие и просперитет. Имам чувството, че това е някаква масова промивка на мозъка, за да сме постоянно шашнати
15
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Нумеролог за 2020 година: Време на страхове, конфликти и бедствия"===Всички тия неща мога да ги кажа и без да съм нумеролог, достатъчно е човек да следи какво се случва по света. Псевдонаука или каквото там претендира да е.
14
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно на 20 февруари в 20:20 ще изригне вулкан, а след него ще дойде апокалипсиса....
13
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С какви глупости занимавате хората просто невероятно...
12
0
 
43
 
! Отговори
mdfjks преди 4 години
Като за нова година това ли ни предвещава? Страхове и бедствия?! Че на мен числото на живота ми е 4 или там както се наричаше. Цял живот ще ме следват такива работи явно.. Я малко по-положително бе хора, каквото си го направите такова ще е.
11
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чела е новините жената.
10
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още в началото си пролича каква щее годината. Тръмпажията насади света на пачи яйца. Как ще продължи натам само господ знае. При всички положения продължението няма да е розово.
9
0
 
36
 
! Отговори
Психодиспансер преди 4 години
До Бате Гойко Щото има кой да им вярва.
8
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че 2020год цифрово е сходна с 2002год.И к'во да ни е. Тогава си имахме цар, а сега пъдар.
7
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
единственият приход на пари за нумеролозите и астролозите са тези от ***-шараните дето им вярват.Ако дам пишеща машина на склерозирала *** ,ще получа в писмен вид горе долу същата по достоверност прогноза.